Biletele de tren pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pot fi cumpărate și prin SMS. Anunțul CFR Călători

marți, 05 martie 2024, 20:39
1 MIN
 Biletele de tren pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pot fi cumpărate și prin SMS. Anunțul CFR Călători

CFR Călători a anunțat marți, 5 martie, că biletele pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pot fi cumpărate și prin SMS.Călătorii pot achiziționa biletul înainte de urcarea în tren, prin transmiterea unui SMS la numărul 7458.

Pentru achiziționarea unei călătorii, se va transmite litera: B – pentru un bilet spre stația București Nord și O – pentru un bilet spre stația Aeroport Henri Coandă.Tariful unui bilet, în orice direcție, este de 1,20 euro + TVA, la care se adaugă și costul SMS-ului trimis la 7458: 0,05 Euro + TVA în Orange și Telekom, gratuit în Vodafone și Digi, susține CFR Călători.

”Prin transmiterea unui SMS se poate cumpăra titlul de călătorie pentru o singură persoană, (bilet întreg). În urma transmiterii SMS-ului, călătorul va primi un mesaj SMS cu un link, la accesarea căruia se va deschide codul QR pentru verificare. La verificarea titlurilor de călătorie de către personalul feroviar, este obligatorie prezentarea mesajului SMS cu codul QR în vederea verificării titlului de călătorie SMS, a perioadei de valabilitate și a statusului (valabil sau expirat)”, se mai arată în comunicatul CFR Călători.

Comentarii