Cât costă anul acesta paza obiectivelor Apavital

joi, 25 martie 2021, 02:50
1 MIN
 Cât costă anul acesta paza obiectivelor Apavital

Societatea furnizoare de apă şi servicii de canalizare/epurare prelungeşte pentru următoarele 12 luni contractul de pază a obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Este vorba despre bunurile şi angajaţii Apavital SA din judeţele Iaşi şi Neamţ. 

Practic, sunt 21 de obiective amplasate pe teritoriul municipiului şi judeţului Iaşi, pentru care sunt necesare 25 posturi de pază, şi Neamţ, trei obiective amplasate pe raza comunei Timişeşti, pentru care sunt necesare 3 posturi de pază. Valoarea totală estimată de la care porneşte licitaţia este de 3,66 milioane de lei, sumă comparabilă cu cea din procedura de anul trecut.

Lotul ieşean, care include sediul din Copou, staţii de pompare (Păcurari, Aurora, Podul de Piatră etc.), lacuri, staţii de captare, rezervoare de apă, casierii etc., a fost estimat la 3,1 milioane de lei, iar cel nemţean la aproape jumătate de milion. Cerinţele prevăd personal de pază înarmat şi neînarmat. Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe 12 aprilie, iar câştigătorul va fi anunţat cel mai târziu pe 12 aprilie 2022.

 

 

Comentarii