Advertorial

Ce actori nu se pot abține atunci când vine vorba de jocurile video. Le împărtășești pasiunea? (P)

miercuri, 27 aprilie 2022, 07:45
3 MIN
 Ce actori nu se pot abține atunci când vine vorba de jocurile video. Le împărtășești pasiunea? (P)

Îi urmărim și îi iubim atunci când apar în numeroase filme, dar starurile de la Hollywood sunt la fel ca noi și au diverse pasiuni! Se pare că nu multe vedete pot să se abțină din a se bucura de jocurile video, ba chiar există actori care preferă să rămână acasă și să descopere o nouă lume în loc de a merge într-un club sau la restaurant. A

Aflăm, din fericire, că numele mari din industria filmelor sunt exact ca și noi atunci când vine vorba de modul în care își petrec timpul liber. 

Henry Cavill

Pe lângă faptul că Henry Cavill s-a bucurat de multe roluri de succes și a cucerit pentru totdeauna inimile femeilor din toată lumea, el este și un împătimit al jocurilor video. Într-un interviu din 2016, el a mărturisit că se juca atunci când a fost sunat de către regizorul Zack Snyder pentru a fi anunțat că a primit rolul din Superman. Mai mult, el a menționat că preferă să rămână acasă atunci când are timp liber pentru a se relaxa timp de ore în șir în timp ce descoperă o nouă lume.

Megan Fox
Nimeni nu o poate uita pe Megan Fox, ținând cont că este la fel de talentată pe cât este de frumoasă! Îndrăgita brunetă de la Hollywood are și o pasiune extrem de interesantă. Într-un interviu din 2011, ea a mărturisit că este dependentă de jocurile video, mai ales de Mortal Kombat și Halo. De asemenea, aceasta a specificat că majoritatea oamenilor cu care s-a jucat în mediul online nu au știut că ea se află în spatele calculatorului. 

Anya Taylor-Joy
Starul din serialul „Queen’s Gambit” a mărturisit, în 2021, că a apelat la jocurile video pentru a se pregăti pentru rolul din pelicula „Super Mario Bros”. Aceasta a punctat că se bucură enorm pentru că se pregătește pentru o nouă etapă din viața ei doar jucându-se, ceea ce i se pare minunat. Bineînțeles, toți ne-am dori să recurgem la această pasiune ori de câte ori putem!

Mila Kunis
Mila Kunis se alătură vedetelor care și-au petrecut ore în șir jucându-se. Vedeta a îndrăgit acest mod de a petrece timpul, explicând că a avut parte și de zile în care se juca și nu observa că timpul trece extrem de repede. Cu toate acestea, în momentul în care a devenit mamă, actrița a preferat să își petreacă orice clipă liberă alături de micuții pe care îi are alături de partenerul său, Ashton Kutcher. 

Daniel Craig
Nici starul din James Bond nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre jocurile video! Acesta a mărturisit că printre preferatele sale se numără Halo, astfel că are câteva lucruri în comun chiar și cu Megan Fox! Mulți fani s-au bucurat în momentul în care au aflat cum își petrece acesta timpul liber.  

Poți să trăiești ca un star de la Hollywood dacă te ocupi de pasiunea care te-a cucerit pentru totdeauna! Avem noi soluția dacă nu știi ce să mai joci în ultima vreme. Te poți bucura de o cheie de activare Football Manager 2022 la un preț de excepție. De asemenea, nu uita să cauți chei de activare ieftine pentru a nu scoate prea mulți bani din buzunar. 

 

Comentarii