Ce salariu are Marian Godină. Anunțul făcut pe blog de polițistul brașovean

marți, 05 ianuarie 2021, 11:26
2 MIN
 Ce salariu are Marian Godină. Anunțul făcut pe blog de polițistul brașovean

Marian Godină și-a dezvăluit salariul net încasat în ultima lună, decembrie 2020, în ultima postare de pe blogul său. ”Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineața să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat polițistul brașovean.

”Am muncit nopți, sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici pe degeaba”, a scris Godină pe blogul său. Polițistul lucrează în sistem de 14 ani. ”Aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, crede polițistul de sub Tâmpa, care a precizat de ce nu va participa la protestele sindicaliștilor din MAI împotriva înghețării salariilor bugetarilor. ”Faptul că polițiștii nu au protestat împotriva ordonanței 13, dar o fac pentru creșteri salariale, mă întristează și îmi arată că tot stomacul primează în fața principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a transmis polițistul în textul intitulat ”Explicații suplimentare”, referitor la faptul că nu susține protestele sindicaliștilor MAI.

În 2017, Godină și-a postat pe Facebook fluturașul de salariu din luna februarie. Acesta era atunci de 3.045 de lei. 229 de lei erau opriți pentru plata telefonului personal. Postarea era un răspuns la adresa celor care au acuzat că politiștii au ”salarii nesimțite”, potrivit libertatea.ro.

”Postările în care am luat poziție pro-polițiști sunt mult mai numeroase decât cele în care am criticat vreun polițist. Când iau apărarea unui polițist, sunt acuzat că-s omul sistemului, iar like-urile de pe pagină scad vertiginos. Anticipez asta mereu, dar tot scriu și voi continua să scriu atunci când o voi face din convingerea că vreunui polițist sau instituției i se face o nedreptate. Dacă aș scrie pentru like-uri, să mă apuc să dau în polițiști, aș găsi zilnic material pentru că nu ducem lipsă de oameni care ne fac ”cinste””, a mai scris Godină.

Comentarii