Ce se întâmplă cu Blue Air? Doar cinci zboruri Iași-București tot anul?

vineri, 26 februarie 2021, 11:48
2 MIN
 Ce se întâmplă cu Blue Air? Doar cinci zboruri Iași-București tot anul?

Blue Air a luat o pauză de o lună în operarea zborurilor pe ruta Iași-București. De la sfârșitul lunii ianuarie, ruta a fost acoperită doar de TAROM. Blue Air promisese că revine pe 27 februarie. Inițial, pe graficul de zbor erau trecute patru curse săptămânale (VEDEȚI AICI). Apoi, reprezentanții companiei au anunțat două curse pe săptămână (VEDEȚI AICI).

Acum, pe program este trecut un prim zbor sâmbătă, 27 februarie, urmat de o pauză de două săptămâni, apoi sunt două săptămâni cu câte două zboruri, ultimul fiind vineri, 26 martie. Nu se pot face rezervări pentru date ulterioare.

Cursa Blue Air de pe traseul Iași-București era utilă și mulți o preferau, datorită prețurilor avantajoase, celei de la TAROM. Prețurile se apropiau de cele practicate de CFR, drumul cu trenul durând, însă, 7 ore, iar zborul aproximativ 35-55 de minute.

Un bilet la CFR costă peste 90 de lei, iar un bilet de Blue Air varia zilnic sau chiar de la oră la oră în funcție de diverse motive – gradul de ocupare, perioada călătoriei (sărbători), oferte (reduceri). Au fost bilete și la 25-30 de lei în vară, au fost și de 80 de lei, iar cele mai scumpe nu depășeau de regulă 300 de lei.

Blue Air a anunțat zilele trecute rute noi dinspre București și dinspre Cluj, unele interne, altele externe.

VEDEȚI ȘI:

Zborurile Blue Air de la Iași la București, oprite timp de o lună – AICI

Fără Blue Air luna aceasta pe Aeroportul Iaşi. Curse externe, doar cu Wizz Air – AICI

Comentarii