Ce spune Reghecampf despre bătaia primită de Alexa de la fosta lui soţie

sâmbătă, 19 februarie 2022, 16:36
1 MIN
 Ce spune Reghecampf despre bătaia primită de Alexa de la fosta lui soţie

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a vorbit pentru prima dată despre episodul din vara lui 2019, atunci când Anamaria Prodan (49 de ani) l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa.

La puţin timp după finalul meciului Astra-FC Botoşani 2-2, în clubul echipei din Giurgiu s-au petrecut scene care cu greu pot fi explicate.

Laurențiu Reghecampf, deranjat total după ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Alexa. Regretul antrenorului

Impresarul Anamaria Prodan, care a văzut partida transmisă de Digi Sport 1 de lângă patronul Ioan Niculae, i-a tras un pumn lui Dan Alexa, antrenorul de atunci al giurgiuvenilor, imaginile fiind surprinse de operatorul de la Pro X.

Reghecampf, care se află în prezent în plin proces de divorț cu Anamaria, și care a explicat de ce a decis să-și refacă viața alături de Corina Caciuc, a comentat și incidentul de atunci.

”Clar, m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia atunci (n.r. – de a se despărți, de a divorța). Am suferit din dragoste, da.

Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, m-a deranjat rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria ar putea face așa ceva”, a spus Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

Comentarii