Ce spune un bolnav COVID despre protestele din seara trecută

marți, 30 martie 2021, 13:45
1 MIN
 Ce spune un bolnav COVID despre protestele din seara trecută

Mircea Florescu, pacient cu COVID-19 internat la Spitalul CFR din Braşov, a urmărit şi filmat, aseară, de dincolo de gardul spitalului, o parte din protestul împotriva restricţiilor din oraşul său. 

"Ne desparte doar un gard… Ei pe stradă cerând drepturi, dar neţinând cont de obligaţii. Dincoace de gard lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine. Faptul că nu ne-a iesit e dovada ca ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alţii la terapie", spune el. Mircea Florescu ţine şi să mulţumească personalului medical din spitalul în care este tratat:

Cititi si: Protestul tinerilor cu mașini de fițe, ”spart” de poliție în Copou, la miezul nopții

"Mii de mulţumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale şi doctori care purtând combinezoane de protecţie, măşti şi toate cele s-au ocupat de tratarea pacienţilor în Spitalul CFR. Cu respect mă inclin!" Mesajul lui Mircea Florescu a fost distribuit pe Facebook de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. "Perspectiva unui pacient. Şi gratitudinea pentru cei care îşi fac treaba şi salvează vieţi", a scris ministrul Sănătăţii.

SURSA: hotnews.ro

 

 

Comentarii