Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, născut în Botoșani. Ce spune despre școală

luni, 07 iunie 2021, 10:35
1 MIN
 Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, născut în Botoșani. Ce spune despre școală

Născut la Botoșani, se spune despre el că este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Exmatriculat în România şi lăudat peste hotare, a vorbit despre abilitățile de care are nevoie noua generație pentru a face performanţă în toate domeniile vieţii.

Sebastian Dobrincu, tânărul român olimpic la informatică și pasionat de tehnologii software, și-a atins visul american. El a vorbit despre cum şi-a depăşit limitele ambiţionându-se să înveţe singur abilităţile care l-au propulsat spre succes peste hotare.

„Dacă ar fi să transmit ceva e elevilor ar fi să nu se bazeze pe școală dacă vor performanță pentru că, școala nu este făcută să scoată performanță. Școala este făcută să producă forță de muncă pentru țară, încă de când s-a organizat școala ca instituție. Cine vrea să exceleze, că vorbim de performanță acum, în orice domeniu, trebuie să fie în primul rând bun autodidact și să aibă inițiative pe cont propriu. Nu se poate baza doar pe ce se ”toarnă” așa de pe la profesori, părinți, prieteni etc. Trebuie să pornească pe cont propriu în orice", spune Dobrincu.

Aflați amănunte de pe botosaneanul.ro.

Comentarii