Celine Dion își ia rămas bun de la viață. Artista s-a izolat în casă. Se aşteaptă un miracol

marți, 26 septembrie 2023, 18:00
2 MIN
 Celine Dion își ia rămas bun de la viață. Artista s-a izolat în casă. Se aşteaptă un miracol

Starea de sănătate a lui Celine Dion continuă să se agraveze. Potrivit unor surse apărute în presa internațională, artista s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde doar copiii ei și una dintre surori îi mai aduc alinare. Starea acesteia nu este una bună.

Vestea că Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală gravă i-a șocat pe fanii acesteia. De curând, sora ei, Claudette Dion a oferit câteva declarații și a vorbit despre starea de sănătate a celebrei artiste. Aceasta s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde doar copiii ei și una dintre surori îi mai aduc alinare.

Sora lui Celine Dion a oferit o actualizare cu privire la starea cântăreței după știrea că legendara cântăreață a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

În mai, Dion, în vârstă de 55 de ani, a anulat datele rămase din turneul ei mondial, la doar câteva luni după ce a informat fanii că a dezvoltat această afecțiune neurologică rară și incurabilă.

Sora lui Dion, Claudette, a vorbit despre starea cântăreței într-un interviu acordat publicației canadiane „Le Journal de Montréal”. Ea a dezvăluit că sora lor Linda s-a mutat să locuiască cu Dion în casa ei.

„Dion ascultă pe cât posibil cei mai buni cercetători din domeniul acestei boli rare”, a declarat Claudette.

„Sincer cred că ea are nevoie în mare parte să se odihnească. Ea merge mereu peste și dincolo; ea încearcă întotdeauna să fie cea mai bună și de vârf în jocul ei.”

Vorbind despre decizia lui Dion de a renunța la spectacol, ea a continuat: „La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să-l asculți.”

Ea a adăugat că Dion nu a reușit să „găsească niciun medicament care să funcționeze”, dar că „a avea speranță” era încă „important”. Citeşte mai mult pe newsweek.ro.

Comentarii