De Business

Punem punctul pe știi

Centrul logistic Kaufland din Miroslava va fi uriaş, cu o înălțime cât un bloc cu 14 etaje

joi, 28 octombrie 2021, 13:22
1 MIN
 Centrul logistic Kaufland din Miroslava va fi uriaş, cu o înălțime cât un bloc cu 14 etaje

Lanțul Kaufland a început procedurile pentru autorizarea proiectului de construirea a celui de-al treilea centru logistic din țară, investiție care va fi făcută pe raza comunei Miroslava, în imediata apropiere a Parcului Industrial I.

Site-ul apix.ro a prezentat primele detalii despre proiect. De la centrul logistic din Miroslava vor fi alimentate toate magazinele Kaufland din zona de est a țării.

Centrul regional multifuncțional Kaufland va fi amenajat pe un teren care are o suprafață de 402.440 mp (40 hectare), iar construcțiile propuse de companie vor ocupa 70%. Astfel suprafața construită va fi de 281.708 mp, iar cea desfășurată de 579.513 mp. Circulațiile pietonale, parcările și carosabilul vor fi amenajate pe 15% din suprafață (60.366 mp), același procent fiind destinat și spațiilor verzi.

Regimul de înălțime este propus la subsol, parter, 2 etaje și mansardă, cu o înălțime maximă de 45 metri – înălțime similară cu cea a unui bloc de locuințe cu 14 etaje. Proiectul prevede amenajarea a 10 hale în patru clădiri. Citeşte mai mult pe apix.ro.

Comentarii