Cine e românul din umbra unor președinți controversați din Africa. A fost consilierul lui Dăncilă

sâmbătă, 05 august 2023, 12:36
1 MIN
 Cine e românul din umbra unor președinți controversați din Africa. A fost consilierul lui Dăncilă

Un român se află în spatele unor lideri politici influenți, în special din zona est europeană și din Africa. Este consultant politic, dar a fost și consilier al Vioricăi Dăncilă. Numele său este legat și de foști ofițeri de informații americani.

Numele consultantului politic Anton Pisaroglu se leagă de numeroși lideri politici și persoane cu influență din lume, în special din zona est europeană și din Africa. Anton Pisaroglu a apărut de mai multe ori în apropierea unor președinți controversați din Africa, prezența lui pe continent fiind o constantă de-a lungul anilor.

Pisaroglu a ieșit din anonimat odată cu numirea sa în funcția de consilier al Vioricăi Dăncilă, prim-ministru al României și candidat din partea Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale din anul 2019. Atunci au ieșit la iveală mai multe dedesubturi ale afacerilor consultantului politic Anton Pisaroglu.

Contract de 2 milioane de euro pe lună cu PSD

Pisaroglu a avut un contract de nu mai puțin de 2 milioane de euro pe lună cu PSD, iar după încheierea campaniei prezidențiale, consultantul politic a declarat că Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD, nu ar mai fi fost de acord să plătească datoriile restante. Nici în prezent nu se știe dacă datoriile au fost achitate sau nu.

Mai mult, pe newsweek

Comentarii