Ciolacu, mesaj plin de ironie pentru ministrul de Interne după cazul Arad

marți, 01 iunie 2021, 21:31
1 MIN
 Ciolacu, mesaj plin de ironie pentru ministrul de Interne după cazul Arad

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a criticat marți modul în care autoritățile au acționat după explozia mașinii de la Arad în urma căreia un om de și-a pierdut viața, acuzându-l pe ministrul de interne că nu își face treaba.

”S-a creat un precedent, în România nu s-au mai întâmplat astfel de lucruri, este clar că acolo vorbim de crimă organizată. Domnul ministru de la Interne, s-au mai întâmplat nişte evenimente în perioada domniei sale, ar fi cazul să înceapă să conducă acel minister şi să-şi facă datoria, dacă poate. Dacă nu poate, să plece acasă. Pe timp de pace cel mai important minister este Ministerul de Interne”, a susținut Ciolacu.

El a mai spus că, în opinia sa, la Arad este vorba de un grup organizat.

„Dacă tu nu acţionezi în timp rapid să descurajezi astfel de lucruri… acolo nu neapărat cine a pus bomba… acolo clar e un grup organizat, acolo trebuie să intri cu toate forţele, să vezi: ce se întâmplă acolo? E contrabandă, e evaziune, se vând droguri, se tranzitează carne vie? Nu arunci un om în aer pentru trei lei. Trebuiau descinderi în Arad făcute la sute de persoane”, a mai spus el.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

Comentarii