Cîrstoiu: A mă considera un candidat de sacrificiu la Primăria Capitalei e o mare greşeală

miercuri, 20 martie 2024, 17:29
2 MIN
 Cîrstoiu: A mă considera un candidat de sacrificiu la Primăria Capitalei e o mare greşeală

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat, miercuri, că ar fi o mare greşeală să fie considerat un candidat de sacrificiu, menţionând că liniile sale comportamentale nu duc spre a fi o "păpuşă în mâna a doi oameni".

"Părerea mea e că a mă considera un candidat de sacrificiu e ca şi când nu m-aţi cunoaşte. Eu m-am înscris în această competiţie fiind ferm convins că finalul va fi unul câştigător, nu pentru mine personal", a spus Cătălin Cîrstoiu, la conferinţa de presă în care a fost anunţat drept candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, întrebat dacă este un candidat de sacrificiu.

El a spus că a oferit stabilitate instituţiilor pe care le-a condus şi a fi considerat un candidat de sacrificiu este "o mare greşeală". "Am oferit instituţiilor pe care le-am condus o stabilitate. De ce nu aş oferi această stabilitate Primăriei Generale? (…) Din punctul meu de vedere, a mă considera un candidat de sacrificiu e o mare greşeală. Toate liniile mele comportamentale nu duc spre un candidat, aşa, o păpuşă în mâna a doi oameni", a adăugat medicul.

Întrebat în legătură cu faptul că a fost anunţată târziu candidatura sa la Primăria Capitalei, Cîrstoiu a spus: "Nu am fost anunţat târziu, alţii au fost anunţaţi şi mai târziu şi au ajuns foarte bine". Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliţiei PSD – PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei. 

SURSA: Agerpres

Comentarii