Ciucă îi sfidează pe moldoveni: A7 e cel mai important obiectiv de infrastructură al României. Nimic despre autostrada A8, care chiar contează

vineri, 22 martie 2024, 11:22
1 MIN
 Ciucă îi sfidează pe moldoveni: A7 e cel mai important obiectiv de infrastructură al României. Nimic despre autostrada A8, care chiar contează

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri că Autostrada Moldovei, A7, este cel mai important obiectiv de infrastructură al ţării în momentul de faţă, el arătând că faptul că se află împreună cu premierul Ciolacu la acest obiectiv arată că o coaliţie consolidată a adus stabilitate.

“Suntem în echipă şi acest lucru subliniază că lucrurile durabile se fac doar în echipă. Ne aflăm pe Autostrada A7, autostradă care reprezintă un vis al cetăţenilor din zona de est a ţării, pentru zona Moldovei. Este un obiectiv care se realizează cu bani europeni şi aici vedem cât de importantă este apartenenţa noastră la UE”, a declarat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

El a arătat că aceste obiective strategice pentru România se realizează beneficiind de fondurile europene.

”A7 trece prin patru judeţe, Vrancea, Bacău, Neamţ şi Iaşi şi stiu din discuţiile cu domnul ministru că au deja pe masa de lucru proiectele care fac să se prelungească şi spre Suceava. În felul acesta, de la Paşcani, autostrada va urca şi către Suceava, până la Siret”, a mai declarat Ciucă.

Preşedintele PNL a arătat că această autostradă reprezintă ”cel mai important obiectiv de infrastructură al ţării în momentul de faţă” şi va asigura, pe lângă fluidizarea traficului şi o nouă perspectivă privind activităţile mediului de afaceri, investiţii noi, servicii conexe. Liderul PNL nu a spus nimic despre A8, autostrada care ar trebui să lege regiunea Moldovei cu Vestul, un proiect de infrastructureă mult mai important economic decât A7. 

Comentarii