Conspiraționistul anti-vaccinist Iulian Capsali s-a infectat a doua oară cu Covid 19

miercuri, 06 ianuarie 2021, 18:08
1 MIN
 Conspiraționistul anti-vaccinist Iulian Capsali s-a infectat a doua oară cu Covid 19

Un susținător de teorii conspiraționiste, anti-mască și anti-vaccin s-a infectat cu Covid de două ori în nouă luni. Pe 20 decembrie, Iulian Capsali a relatat pe contul de Facebook efectul bolii și cum s-a tratat după reinfectare: acasă, cu tratament homeopat, având, în plus, ”șansa unui medicament chinezesc”.

Capsali a povestit că ”sunt restabilit fizic 90%, practic sunt în convalescență. În câteva zile voi fi complet restabilit.” și că ”La mine a fost mai virulent decât la prima infectare (din martie).” El a susținut că reinfectarea ”Nu are nicio legătură cu masca – cine spune că te protejează ori e tâmpit, ori minte deliberat. Peste 90% din măști sunt neconforme, deci masca e o simplă iluzie.”

Capsali a precizat că virusul a fost adus în casă de unul dintre copii ”care poartă mască și nici nu prea a fost foarte activ social, doar l-am trimis pe la cumpărături și nu se văzuse cu colegii/prietenii de multă vreme.” Ulterior, s-au infectat el, soția și alt copil.

”Eu nu m-am putut ridica din pat decât pentru necesități (…) Pierdere gust și miros după 4 zile, revenire totală în 13 zile. Noaptea, insomnie. Recomand exerciții de respirație imediat după ce simțiți probleme la plămâni și începe tusea.”

Citeşte mai mult pe g4media.ro

 

Comentarii