Continental Iași a pregătit un număr record de locuri la stagiul plătit de vară, pentru studenți

vineri, 10 martie 2023, 13:22
2 MIN
 Continental Iași a pregătit un număr record de locuri la stagiul plătit de vară, pentru studenți

Programul Summer Practice 2023 propune studenților 80 de proiecte practice. Studenții selectați vor fi remunerați pe toată perioada stagiului de vară și au șansa de a lucra în cadrul companiei după finalizarea programului. Înscrierile se fac până la 31 martie, pe site-ul companiei: Practica de vară (continental.com)

Iași, 10 martie 2023. Continental Iași lansează o nouă ediție a programului Summer Practice și, anul acesta, a pregătit un număr record de locuri pentru studenții interesați de un stagiu de vară plătit. Echipa Continental din Bd. Poitiers își deschide porțile pentru aproximativ 135 de studenți de la facultăți cu profil tehnic, iar peste 50 de mentori îi așteaptă dornici să împărtășească timpul și cunoștințele lor.

 
În funcție de interesele și de nivelul lor de pregătire, studenții care aplică pentru un stagiu la Continental Iași vor fi implicați în unul dintre cele 80 de proiecte practice pe care compania le-a inclus în program, vizând arii de tehnologie din zona de dezvoltare software, hardware, machine learning, security, testare, embedded systems etc.
 
“Din iulie și până în septembrie, echipa noastră se îmbogățește cu tineri entuziaști, muncitori, dornici să pună în practică noțiunile teoretice studiate în facultate, iar noi suntem bucuroși să îi avem alături de noi. Mai mult, este extraordinar să descoperim printre studenții care ne calcă pragul pentru programul Summer Practice, viitori colegi alături de care lucrăm și mai departe. Numai în ultimii doi ani, peste 80 dintre studenții care au făcut stagiul de vară la Continental Iași ne-au devenit colegi și lucrează acum în proiecte software și hardware alături chiar de mentorii lor.” a spus Marian Petrescu, Location Manager la Continental Iași.

Comentarii