Contor de gaz sfinţit cu un sobor de preoţi

marți, 19 aprilie 2022, 11:55
1 MIN
 Contor de gaz sfinţit cu un sobor de preoţi

Grotescul si penibilul ies zilnic la iveala din faptele alesilor. Bunaoara, Costel Soptica a crezut de cuviinta ca e de impact masiv mediatic faptul ca el a inaugurat la Scoala Frumusica un contor de gaz. 

Soptica si primarul din localitate au adus la festivitatile pricinuite de inaugurarea contorului doua sobororuri. Unul de preoti care murmurau rugaciuni in surdina si unul de directori de descentralizate care dupa ce panglica de pe contor a cazut, au dezlantuit ropote de aplauze.

Satul sa faca turul institutiilor de presa prietene unde a avut grija sa ne informeze ca maica-sa face sarmale si racituri grozave, Soptica s-a gandit sa iasa totusi in evidenta. Si cum altceva nu avea de facut alesul nostru a trantit un comunicat si niste poze direct pe social media, laudandu-se cum a tras el gaz metan in Frumusica si cum cetanii de acolo vor crapa de prosperitate.

Deci, sa recapitulam. Nu impozitele si taxele pe care le platesc oamenii din Frumusica au facut posibila aceasta investitie. Ea a fost un cadou de la primar si de la Soptica, care au fost de gasca. Daca se enervau, ii mai lasau pe lemne inca un an.

Cetatenii din Frumusica sunt considerati privilegiati ca vor avea acces la gaz metan. Nu, nu e o normalitate, e o chestie uau care fara de Soptica nu putea sa se intample. Evident, cetatenii din Frumusica vor avea si privilegiul ca odata pe luna sa treaca pe la casieria DelGAz de unde cu siguranta va iesi injurand, si pe stat dar si pe Soptica.

Soptica in comunicat il felicita pe constructor, care parca a lucrat degeaba, fara bani, doar in sprijinul comunitatii.

Citiţi materialul integral pe botosaninecenzurat.ro

 

Comentarii