Crimă după o noapte de beţie cu spirt. Atacatorul a folosit un cutter

sâmbătă, 04 iunie 2022, 10:38
2 MIN
 Crimă după o noapte de beţie cu spirt. Atacatorul a folosit un cutter

Un sucevean în vârstă de 46 de ani, cunoscut din mediul celor care hoinăreau pe străzi, a primit lovituri fatale cu un cuţit, în timp ce se afla în pacul din apropiere de sensul giratoriu din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Crima a fost comisă în noaptea de miercuri spre joi. Iulian A. a fost adus în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, unde a decedat câteva ore mai târziu. Bărbatul avea tăieturi în zona gâtului şi a gurii şi prezenta o puternică halenă alcoolică. Necropsia a confirmat ulterior moartea violentă, ca urmare a pierderii de sânge în urma unor plăgi tăiate cu un cutter.

Judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au demarat o anchetă, au analizat imagini video din zonă şi au stabilit că în urma unui conflict între doi oameni ai străzii victima a fost tăiată cel mai probabil cu un cutter.

Suspectul de omor este un bărbat din Botoşani, Roger Feraru, din acelaşi mediul al oamenilor străzii. Din primele cercetări rezultă că cei doi au consumat alcool sanitar în acea noapte, iar la un moment dat, pe fondul consumului în exces de alcool şi al unui conflict spontan, s-au luat la bătaie.

Bărbatul din Botoşani a scos obiectul tăietor cu care i-a provocat celuilalt leziuni prin înjunghiere, cu precădere în zona gâtului. Victima a zăcut căzută la pământ şi a sângerat abundent.

Cititi materialul integral pe monitorulsv.ro

Comentarii