Crimă înfiorătoare: Un tânăr i-a zdrobit capul concubinului mamei lui cu mai multe lovituri de topor

luni, 06 martie 2023, 09:29
1 MIN
 Crimă înfiorătoare: Un tânăr i-a zdrobit capul concubinului mamei lui cu mai multe lovituri de topor

O crimă de-a dreptul înfiorătoare a avut loc sâmbătă după-amiază într-o gospodărie din Câmpulung Moldovenesc. Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit după ce a fost lovit în cap cu un topor de mai multe ori. 

Practic, capul celui lovit a fost zdrobit şi nu a mai rămas mare lucru. Din cercetări s-a stabilit că Gheorghe Hrihorciuc avea o relaţie de concubinaj cu o femeie. Cei doi locuiau împreună cu cei doi fii majori pe care femeia îi avea dintr-o căsnicie anterioară. În după-amiaza zilei de sâmbătă, concubinul Gheorghe Hrihorciuc şi unul din fii, Florin Lupu, de 22 de ani, au băut mai mult decât de obicei.

La un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal, iar de aici şi până la violenţe fizice nu a mai fost decât un pas. Florin Lupu a pus mâna pe topor şi cu o cruzime greu de imaginat l-a lovit de mai multe ori în cap pe Gheorghe Hrihorciuc, pe care l-a lăsat într-o baltă de sânge. Poliţia a fost alarmată chiar de mama criminalului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat grozăvia şi l-au reţinut pe Florin Lupu.

Cititi mai multe detalii pe monitorulsv.ro
 

 

Comentarii