Cu cine a fost căsătorit Florin Cîţu. Cum arată fosta lui soţie

luni, 07 martie 2022, 16:41
1 MIN
 Cu cine a fost căsătorit Florin Cîţu. Cum arată fosta lui soţie

Site-ul fanatik.ro a aflat cine este fosta parteneră de viață a lui Florin Cîțu. Laura și politicianul s-au cunoscut la Râmnicu Vâlcea, orașul lor natal, fosta soție a lui Cîțu fiind fiica unei cunoscute arhitecte din oraș, motiv pentru care a decis să urmeze aceeași meserie ca mama ei.

Născută în 1977, Laura a studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București între 1996 și 2002. În anul în care Laura a absolvit Arhitectura în România, Florin Cîțu a obținut un master în Științe Economice, susținut la Iowa State University, din Statele Unite ale Americii. Florin Cîțu și Laura au format un cuplu cel puțin din anul 2001, când el avea 29 de ani, iar ea 24 de ani.

Conform CV-ului său, Cîțu a lucrat între ianuarie 2002 și octombrie 2003 în Noua Zeelandă, unde a ocupat funcția de economist al Băncii Naționale a țării de la Antipozi, al cărui sediu este în capitala Wellington. Din CV-ul Laurei reiese că ea a lucrat între ianuarie 2003 și 2004 tot în Noua Zeelandă, ca ”junior arhitect”, la o firmă din Wellington. Așadar, Laura s-a angajat în Noua Zeelandă la un an după ce Cîțu își începuse activitatea bancară la Wellington.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro

Comentarii