Cum scăpați de mobila veche? (P)

joi, 11 noiembrie 2021, 19:54
3 MIN
 Cum scăpați de mobila veche? (P)

Aveți nevoie de ajutor? Doriți să schimbați toată mobila din casă și nu aveți cu ce să o transportați? Sau nu cunoașteți felul în care se demontează?

V-ați mutat într-o locuința nouă și fostul proprietar a lăsat mobila veche în casă? Nu vă place și doriți să o înlocuiți cu o mobilă nouă?

Servicii avantajoase de debarasare mobilă oferite de compania ProfessionalMovers.ro

Compania ProfessionalMovers.ro este o companie, deja, foarte cunoscută în București pentru calitatea serviciilor oferite, începând cu anul 2008. Este o firmă specializată în multiple servicii de mutări mobilă și transport în orice localitate din România sau din străinătate. Bineînțeles, este vorba despre servicii de foarte bună calitate, furnizate de către persoane cu experiență importantă în ambalat și despachetat diferite obiecte din casă sau din birou.

Deoarece multe persoane sunt nevoite, de foarte multe ori, să se mute din vechea locuință sau din vechiul sediu de firmă, înainte ca noua locație să fie eliberată sau amenajată, reprezentanții companiei pun la dispoziția persoanelor aflate în această situație, servicii profesionale de debarasare mobila. Aceste servicii pot fi contractate și individual, bineînțeles, fără a solicita serviciile de mutare sau transport mobilă!

Ce se va întâmpla cu mobila veche?

Compania ProfessionalMovers.ro colectează mobila veche și o transportă către un centru specializat. Aici, mobilierul care poate fi reutilizat, va fi vândut pentru un preț modic. De asemenea, în foarte multe situații, acest mobilier va fi donat. Piesele de mobilier foarte uzate, vor fi transformate în materiale pentru încălzire. Acestea vor ajunge la casele de copii, la fundațiile caritabile pentru bătrâni sau pentru oameni foarte săraci sau chiar și la familii din mediul rural care mai folosesc încă această metodă de încălzire.

Dacă mobila respectivă va fi recuperată în proporție de peste 90%, atunci serviciile de colectare și debarasare mobilă vor fi complet GRATUITE.

În situația în care aceste servicii vă sunt folositoare, puteți obține oferta de preț a companiei ProfessionalMovers.ro sunând la numărul de telefon postat pe site-ul companiei. Unul din reprezentanții companiei vă va furniza toate informațiile necesare din acest domeniu.

Alte categorii de servicii

Fiind o companie de mutări mobilă experimentată și având o dotare logistică foarte bună, puteți opta și pentru servicii de mutări în altă localitate din România sau în orice localitate din străinătate. Lucrurile dumneavoastră vor fi transportate în condiții de siguranță maximă, vor fi asigurate pe perioada transportului și descărcate cu foarte mare atenție. De asemenea, mai sunt disponibile și serviciile de împachetare și despachetare, serviciile de demontare și montare mobilă, serviciile de depozitare (doar în orașul București!), etc.

Nu ezitați să solicitați informații suplimentare despre serviciile de mutări firme. Compania aceasta este foarte operativă și va realiza mutările necesare într-un timp foarte scurt. Acest lucru înseamnă că nu veți pierde contracte importante din cauza schimbării sediului. De asemenea, dacă intenționați să deschideți un sediu nou în București sau în unul din următoarele orașe importante: Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara sau Pitești, nu este deloc un efort prea mare să solicitați și oferta acestei firme. Prețurile sunt foarte avantajoase și serviciile de foarte bună calitate.  

 

 

 

 

  

 

 

 

Comentarii