Cunoscut dezvoltator imobiliar, arestat după ce a vândut un Ferrari care nu îi aparține

vineri, 27 octombrie 2023, 12:25
1 MIN
 Cunoscut dezvoltator imobiliar, arestat după ce a vândut un Ferrari care nu îi aparține

Omul de afaceri sucevean Bogdan Vasile Pascari, care activează în domeniul imobiliar, a fost arestat preventiv pentru înşelăciune, după ce a vândut fictiv unei persoane un Ferrari pentru suma de 85.000 de euro, în condiţiile în care nu mai era proprietarul mașinii. Pascari este cercetat și într-un dosar vizând înşelăciuni imobiliare.

Conform Poliției Capitalei, care a făcut percheziții în acest dosar, în perioada aprilie – iulie omul de afaceri, în vârstă de 47 de ani, l-ar fi indus în eroare pe reprezentantul unei firme din străinătate, mințindu-l că îi va vinde un autoturism de lux. Omul de afaceri a falsificat un document în care se menționa că vinde persoanei respective mașina, deşi nu era proprietara acestuia.

„Astfel, bănuitul ar fi determinat persoana vătămată să plătească 85.000 euro, într-un cont bancar. De asemenea, bărbatul s-ar fi folosit de înscrisul falsificat în data de 28 aprilie 2023, prin transmiterea acestuia către reprezentantul persoanei vătămate, pentru a o determina să achite contravaloarea autoturismului”, afirmă Poliția Capitalei.

De asemenea, Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 precizează, într-un comunicat de presă transmis vineri, că mașina – Ferrari California – mai fusese vândută o dată de omul de afaceri.

Omul de afaceri este Bogdan Vasile Pascari, care a fost inițial reținut, iar ulterior Judecătoria Sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.

Comentarii