Cupa Iulius Mall ed XVI la final!

duminică, 17 iulie 2022, 20:12
1 MIN
 Cupa Iulius Mall ed XVI la final!

Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Iașah și Iulius Mall din Iași a organizat Cupa Iulius Mall ed XVI în cadrului căreia s-au desfășurat 4 turnee de șah cu peste 140 de jucători din Iasi, București, Arad, Suceava, Bacău, Vaslui, Botoșani și Republica Moldova.
 

La Open A avem un câștigător special Chiriac Daniel, campionul Republicii Moldova la 18 ani, iar la fete Iacob Amelia de la ACS Hannibal București. La Turneul de blitz cel care s-a detașat în câștigător a fost Călin Alexandru de la CS Tinerii Maeștrii București, iar la fete Pomarleanu Ioana -Cristiana de la CS Micul Șahist din Iași. La copii amatori 8 ani cu maximul de puncte 4 din 4 s-a impus David Dima de la CS Micul Șahist, iar la fete Maria Anistoroaei de la Gambitul Damei Iași. La 14 ani tot cu maximul de puncte campion a fost Lazăr Nicolae de la ACS Pionii Regelui Românești, iar la fete Ilinca Piriu de la ACS Internațional Chess Club din Iași.

Organizatorii competiƫiei multumesc sponsorilor IULIUS MALL și FIZIOTOP din Iași care întotdeauna au susținut Educaţia prin  ȘAH care este considerat și SPORTUL MINȚII.

Comentarii