Curs gratuit despre pieţele forţei de muncă în Europa deschise tuturor celor interesaţi

luni, 28 martie 2022, 01:50
1 MIN
 Curs gratuit despre pieţele forţei de muncă în Europa deschise tuturor celor interesaţi

Centrul de Studii Europene de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) organizează un curs facultativ la care se pot înscrie toţi studenţii, indiferent de specializare, de la orice universitate din Iaşi, dar şi alte persoane care sunt interesate de tematică. 

Cursul poartă numele „Deschiderea pieţelor forţei de muncă în Europa extinsă: drepturi, oportunităţi şi ameninţări”. Acesta se desfăşoară între 30 martie şi 20 aprilie, este gratuit şi include prelegeri despre mecanisme de funcţionare, drepturi, libertăţi şi oportunităţi prezente pe piaţa europeană a muncii.

Data limită pentru înscrierea la acest curs este ziua de astăzi, 28 martie, detalii fiind pe pagina de Internet a centrului – cse.uaic.ro.

La finalul cursului, absolvenţii vor primi un certificate „Jean Monnet”, fiindcă activitatea desfăşurată face parte din activităţile propuse de CSE alături de Centrul de Documentare Europeană „Jean Monnet”, în cadrul unui proiect european ce pune accentul pe studiile interdisciplinare. 

Comentarii