Cursuri anti-obezitate

joi, 30 mai 2019, 01:50
1 MIN
 Cursuri anti-obezitate

Asistenţii medicali ieşeni au ocazia să urmeze cursuri online, dar şi offline, pentru prevenirea obezităţii şi pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos. Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR), filiala Iaşi, a lansat proiectul „CORRECT IT“, care este finanţat în cadrul Programului Erasmus^, 

Proiecte de parteneriat strategic în domeniul educaţiei şi formării profesionale. Cursul va fi organizat pe şase module, atât online, cât şi faţă în faţă, pentru cursul online fiind nevoie de înregistrarea pe o platformă în baza creării unui cont cu username şi parolă până pe data de 30 iulie 2019. „Cursurile faţă în faţă, creditate cu 15 credite EMC, se vor desfăşura conform programărilor din agenda lunară de cursuri EMC (pentru asistenţi medicali), cât şi pentru cadre didactice, asistenţi sociali şi alte categorii profesionale, în lunile iunie, iulie 2019, şi numai de către cei care finalizează cursul online.

Deoarece bugetul proiectului impune un număr limitat de cursanţi în cadrul modulelor faţă în faţă, la acestea vor participa primii 150 de doritori, dacă au finalizat, în prealabil, modulele online“, au precizat reprezentanţii OAMGMAMR, filiala Iaşi. Participanţii vor primi certificate de absolvire unde va fi specificat numărul de credite, respectiv numărul de ore de pregătire profesională continuă. 

Comentarii