De ce a fost eliminată, de fapt, Laura Giurcanu de la Survivor România?

miercuri, 06 aprilie 2022, 14:09
1 MIN
 De ce a fost eliminată, de fapt, Laura Giurcanu de la Survivor România?

Laura Giurcanu a părăsit emisiunea Survivor România, în urmă cu două zile. Blondina nu se aştepta la un asemenea lucru, însă publicul a avut motive întemeiate să o trimită acasă. Află ce gest făcut de către fostul model nu a putu fi iertat de către cei de acasă. În ediţia de luni seară a emisiunii Survivor România, Laura Giurcanu a fost eliminată. 

Propuşi pentru a părăsi concursul au fost TJ Miles, CRBL şi Laura Giurcanu. Doar doi dintre ei au putut răsufla uşuraţi la sfârşitul serii, iar fostul fotomodel a trebuit să îşi împacheteze bagajele pentru a reveni în România. În cadrul emisiunii de pe ProTV, Laura a fost tot timpul in conflict cu cineva. Acest lucru i-a scăzut popularitatea în rândul fanilor, care au luat decizia, într-un număr foarte mare, să o voteze spre eliminare. Mai mult, chiar şi prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a menţionat că Laura Giurcanu a adus lacrimile colegilor ei şi că a creat discuţii, de-a lungul concursului ce se desfăşoară în Republica Dominicană.

”Ai avut puncte, nenumărate puncte pentru tribul tău. Ai adus surâsuri, ai adus lacrimi, ai adus discuţii. Pentru toate acestea, îţi mulţumim pentru prezenţa ta la Survivor România şi îţi dorim succes mai departe. Îţi poţi lua rămas bun de la tribul tău”, a declarat Daniel Pavel.

Citiţi stirea integral pe cancan.ro

Comentarii