Decizie la fapt de seară în PNL Iaşi: Interzise alianţele cu PSD la nivel local

luni, 26 februarie 2024, 21:19
1 MIN
 Decizie la fapt de seară în PNL Iaşi: Interzise alianţele cu PSD la nivel local

Filiala PNL Iaşi anunţă, luni, că Biroul Permanent Judeţean a validat 90 din cele 98 de candidaturi la alegerile locale, printre care la Consiliul Judeţean, municipiile Iaşi, Paşcani, oraşe şi comune, o altă decizie fiind că nu se vor face alianţe locale cu PSD.

Potrivit unui comunicat transmis luni de PNL Iaşi, printre candidaturile validate se numără şi cea a preşedintelui Consiliului Judeţean, Costel Alexe, pentru un nou mandat, precum şi cea a primarului municipiului reşedinţă, Mihai Chirica.

De asemenea, PNL Iaşi anunţă că la alegerile locale va merge pe liste separate de PSD şi că este “pregătit să câştige toate rândurile de alegeri din 2024 în judeţ”, începând cu cele locale şi europarlamentare din iunie şi mai apoi alegerile parlamentare şi prezidenţiale.

"BPJ al PNL Iaşi a luat decizia de a candida singur pe liste la alegerile locale, fără alianţe cu PSD Iaşi. Am demonstrat că, prin forţe proprii, administraţia liberală are toate resursele necesare să ducă mai departe planul de dezvoltare al judeţului Iaşi început în 2020", se menţionează în comunicatul de presă.

Comentarii