Delia și Cheloo, dați afară de la iUmor Antena? Se face casting pentru jurați

joi, 15 iunie 2023, 17:58
3 MIN
 Delia și Cheloo, dați afară de la iUmor Antena? Se face casting pentru jurați

Se anunță concedieri masive la una dintre cele mai urmărite emisiuni ale Antenei 1. Mai exact, se schimbă distribuția emisiunii iUmor, iar din 21 iunie se va organiza casting pentru jurați. După 14 sezoane, scaunul Deliei, dar și cel al lui Cheloo, se clatină! Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt și ei puși „sub amenințare” și mai e o chestiune de timp până se va afla, concret, cine pleacă și cine rămâne. Dacă rămâne! 

După câțiva ani petrecuți pe platoul iUmor, show-ul care a difuzat finala sezonului 14, la Antena 1, pe 23 mai, Delia și Cheloo, veteranii emisiunii, ar putea fi înlocuiți în sezoanele viitoare, informează sursele CANCAN.RO. Alături de ei, după ce au câștigat finala America Express 2022, și-au găsit loc Nelu Cortea și Cătălin Bordea, însă nici pentru ei nu există, deocamdată, un răspuns în privința continuării parcursului în emisiune din pozițiile de jurați.

Sursele publicației noastre susțin că se vrea o modificare majoră a distribuției, astfel că, din 21 iunie, se va face casting pentru jurați. În fața oamenilor competenți, care vor lua decizii în privința pretendenților care speră la câte un scaun, își vor face apariția o serie de comedianți. E adevărat, încă nu se știe dacă respectivul casting se va organiza pentru toți jurații, respectiv Delia, Cheloo, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, ori se dorește o păstrare a unuia sau a mai mulți dintre ei. Cert, în momentul acesta, este faptul că niciunul dintre cei patru nu are „scaunul” asigurat, dar și că în sezonul viitor vom vedea figuri noi la iUmor.

În altă ordine de idei, după ce Mihai Bendeac a dezertat de la iUmor, Delia a fost cea care, pe rețelele de socializare, și-a exprimat dorința de a renunța la postul de jurat de la Antena 1. Cu toate acestea, cântăreața a dus la bun sfârșit și ultimul sezon, cel cu numărul 14, și e chestiune de timp până se va afla dacă blonda va continua sau nu în cadrul Antenelor.

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. 

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea.

Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu vă faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a postat Delia pe pagina sa de Instagram.

Sursa: cancan

Comentarii