Delir în direct la televiziunea publică rusă: București, primul pe lista orașelor care ar trebui bombardate, ca răzbunare

joi, 07 martie 2024, 15:58
1 MIN
 Delir în direct la televiziunea publică rusă: București, primul pe lista orașelor care ar trebui bombardate, ca răzbunare

La Moscova ideea unui atac nuclear apare tot mai frecvent, în aceste zile, în discursul oficialilor ruși și ai susținătorilor lor.

Cel mai recent, unul dintre propagandiștii de frunte ai regimului Putin, Vladimir Soloviev, a făcut un top cu orașele pe care ar trebui să le distrugă Rusia.

Bucureștiul ar fi pe primul loc, înaintea Parisului sau a altor orașe din Germania. Declarația, halucinantă, vine într-un moment în care Occidentul discută intens despre trimiterea de trupe vestice în Ucraina, fie și doar pentru a instrui trupe ucrainene.

Nemulțumiți de sprijinul occidental pentru Ucraina, propagandiștii Kremlinului dezbat cu nonșalanță, la televiziunea rusă de stat, ce orașe din Vest ar trebui atacate cu bombe nucleare. Printre numele vehiculate se numără și capitala României.

Vladimir Soloviev: „Nu mă pot decide, Parisul sau Marsilia? Bucureștiul, bineînțeles. Apoi Parisul, Marsilia, Lyon. Lyonul e un oraș frumos, e un festival acolo. Și, în Germania, ca răzbunare pentru (rachetele) Taurus, ce să distrugem? Hamburg”.

Mai mult, pe Pro TV

Comentarii