Descoperă utilitarele Peugeot, inovative, eficiente și fiabile

luni, 27 mai 2019, 01:49
4 MIN
 Descoperă utilitarele Peugeot, inovative, eficiente și fiabile

În luna mai, Casa Auto – dealer Peugeot te invită în parcarea Kaufland Nicolina să descoperi gama autovehiculelor comerciale Peugeot. Sunteți așteptați cu oferte speciale pentru modelele Boxer și Expert. Pentru informații suplimentare, contactați-ne la 0232 933.

Noile utilitare Peugeot vin în ajutorul profesioniștilor ca niște unelte de lucru esențiale, care combină în mod echilibrat inovația, eficiența și fiabilitatea. Design-ul modern și robust acoperă cu promptitudine o plajă largă de cerințe din partea conducătorilor auto.

Sunt utilitare practice, recunoscute pentru fiabilitate și spatiu. Manevrabilitatea remarcabilă asigură plăcerea de a conduce, iar configurația optimizată oferăîntotdeauna spațiul și controlul dorit.

PEUGEOT BOXER

Descoperă un vehicul robust și economic, special conceput pentru afacerea ta! Testele de fiabilitate și volumul util de mare capacitate susțin cele mai dificile activități ale profesioniștilor.

Partea frontală a modelului Peugeot Boxer exprimă un stil modern și robust, cu ajutorul elementelor definitorii. Interiorul funcțional și confortabil al modelului Peugeot Boxer exprimă eleganțăși calitate până la cel mai mic detaliu.

Peugeot Boxer menține siguranța în orice situație, datorită amortizoarelor proiectate pentru stabilizarea vehiculului încărcat, sistemului de frânare eficient, structurii ranforsate cu zone de deformare programate să absoarbă energia în caz de impact.

Deschiderea largă de care beneficiază Peugeot Boxer, începând de la 96° faciliteazăîncărcarea și descărcarea cu ușurință a bunurilor și continuă cu posibilități de a mări suprafața de acces până la 180°, sau chiar 270° (opțional), avantajele fiind vizibile mai ales dacă se alege și varianta cu uși glisante laterale.

Peugeot Boxer beneficiază de o gamă largă de versiuni, adaptate la variate activități ale companiilor. Proiectat cu 3 ampatamente diferite (3m, 3.45m și 4.04m) autovehiculul vine în sprijinul profesioniștilor cu varianta de caroserie închisă, sau cu cea de tip platformă, disponibile cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) și 3 înălțimi (H1, H2, H3), putând fi configurat de asemenea și pentru activități de nișă.

Boxer este dotat cu motoare 2.0 BlueHDi de ultimă generație, fabricate 100% de către Peugeot. Valorile de consum în regim mixt sunt cuprinse între 6.0 și 6.4 l/100km, în timp ce emisiile de CO2 au valori cuprinse între 158 și 168 de g/km (pentru Boxer Furgon)

Peugeot Boxer a fost proiectat să ofere un control permanent al costurilor de întreținere, datorită elementelor tehnice utilizate:lanț de distribuție, în loc de curea, care nu necesităînlocuire la un anumit număr de km; intervale de timp pentru întreținere programate la 1 an sau la fiecare 50.000 km efectuați; kit-ul de distribuție  ce se schimbă la fiecare 150.000 de km parcurși; dimensiune eficientă a anvelopelor standard (225/70 R15 C sau 225/70 R16), pentru unele dintre cele mai competitive prețuri de pe piață; unul dintre cele mai bune TCO-uri (Total Cost of Ownership) din segment datorită, în special, consumului scăzut de carburant.

PEUGEOT EXPERT

Utilitara PEUGEOT Expert oferă variate beneficii datorită platformei sale moderne, menite să simplifice munca de zi cu zi.Designul modelului PEUGEOT Expert se remarcă de la prima vedere prin linii moderne și robustețe. Modelul dispune de 3 variante de lungime, inclusiv o variantă compactă de 4.6m, proiectată special pentru un plus de flexibilitate.

Mai mult decât atât, PEUGEOT Expert poate fi configurat în diferite variante – utilitarăînchisă, platformă, utilitară cu locuri pentru pasageri în versiunea Combi cu până la 9 locuri – pentru a răspunde la cât mai multe solicitări și activități practice.

Versiunea compactă cu o lungime de 4.60m favorizează deplasarea cu ușurințăîn mediul urban, iar dimensiunile sale bine proporționate se adaptează tuturor necesităților și facilitează manevrarea mașinii.

Designul distinct al PEUGEOT Expert a fost proiectat pentru a exprima robustețe și eleganță, prin intermediul proporțiilor echilibrate între partea frontală, cabinăși volumul destinat spațiului de încărcare. Cu ajutorul banchetei Moduwork, noul Expert oferă un nivel ridicat de modularitate care te ajută să utilizezi eficient locurile rămase neocupate din autovehicul. Deschiderea largăîncorporatăîn peretele despărțitor dintre cabinăși spațiul de transport asigură astfel posibilitatea de a încărca materiale cu o lungime de până la 4m.

Datorită ușii laterale culisante, cu tehnologie hands-free (dotare opțională disponibilăîn funcție de versiune) PEUGEOT Expert permite accesul indiferent de partea pe care te situezi, printr-o simplă deplasare a piciorului sub bara de protecție din spate, care conține senzori de mișcare. PEUGEOT Expert îmbină dimensiunile compacte exterioare cu o capacitate maximă de încărcare, atât de necesarăîn segmentul său.

Peugeot Expert este echipat cu motorizari Euro 6 BlueHDi Diesel cu un interval de putere cuprins între 95CP – 180CP. Noile motorizari BlueHDi pun în valoare bucuria de a conduce cu un consum optimizat de combustibil și emisii reduse de CO2. Cu un timp de răspuns scurt și un mod intuitiv de utilizare, noile motoare BlueHDi reprezintă tot ce ți-ai putea dori de la o utilitară!

Pentru informații complete privind gama de autovehicule comercialecontactați dealerul Peugeot – Casa Auto la 0232 933, vizitați showroom-ul situat la intrarea în Lețcani, pe stânga cum vii din Iași sau accesati www.peugeot.com.ro.

 

Comentarii