Dezastru la handbal feminin. Obiectiv ratat, sute de mii de euro aruncate pe geam!

sâmbătă, 13 mai 2023, 01:50
1 MIN
 Dezastru la handbal feminin. Obiectiv ratat, sute de mii de euro aruncate pe geam!

După ce semnalele de alarmă repetate trase de Ziarul de Iaşi în legătură cu modul în care se lucrează la CSM Iaşi 2020 nu au fost luate în seamă, echipa care a primit, conform şefilor clubului, 350 000 de euro din banii ieşenilor a ratat obiectivul anunţat cu mare tam-tam vara trecută, promovarea în Liga Naţională de handbal feminin.

Calificată cu mare şansă la turneul de promovare, care se derulează la Braşov, formaţia pregătită de Gheorghe Irimescu, Daniel Bura, Macrina Tomuleac şi Florin Trofin a năruit speranţele suporterilor ieşeni încă din primul meci, disputat ieri. CSM Iaşi 2020 a confirmat că prestaţiile sub aşteptări din sezonul regulat nu au fost întâmplătoare, trupa ieşeană fiind surclasată de Ştiinţa Bucureşti. Bucureştencele s-au impus cu 34-22 (15-11).

Cele patru echipe care au învins vineri în prima etapă de la Braşov vor continua astăzi să se lupte pentru promovare, în partide în urma cărora vor fi stabilite cele două cluburi care vor urca în Liga Naţională şi cele care vor juca baraje cu echipe din elită.

CSM Iaşi 2020 şi alte trei formaţii învinse ieri vor juca astăzi şi mâine jocuri de clasament, fără miză, urmând a evolua în ultima divizie internă şi în sezonul viitor.

Alte informaţii despre parcursul echipei ieşene în sezonul 2022-2023 puteţi citi în Ziarul de Iaşi, în ediţia print, de luni.

Comentarii