Dinamo a rămas fără autocarul personalizat. „Se plătea o chirie pentru fiecare drum”

luni, 21 februarie 2022, 18:56
1 MIN
 Dinamo a rămas fără autocarul personalizat. „Se plătea o chirie pentru fiecare drum”

Dinamo București traversează momente dificile atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. “Roș-albii” caută cu disperare un investitor, așa cum a anunțat administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu.

Recent, Dinamo a rămas și fără autocarul personalizat. Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar la Dinamo, a explicat care este situația actuală.

Autocarul cu însemnele clubului Dinamo, cu trofeele câștigate și cu chipul lui Cătălin Hîldan nu mai aparținea clubului de mult timp.

Fostul acționar Ionuț Negoiță a trecut autocarul, achiziționat din Germania cu peste 400.000 de euro, în actele uneia dintre firmele sale.

Prin urmare, Dinamo trebuia să plătească o chirie pentru folosirea autocarului respectiv, care avea și probleme tehnice.

"Dacă circulam cu un autocar pe care scria Dinamo, nu înseamnă că Dinamo avea autocar. Acest autocar nu se mai află de mult timp în proprietatea clubului și se plătea o chirie pentru fiecare drum pe care-l făcea. Pe de altă parte, autocarul respectiv se tot defecta în ultima perioadă, am avut mai multe intervenții financiare pentru a-l repara și, pur și simplu, nu este economic să-l mai folosim", a precizat Răzvan Zăvăleanu.

Aflați amănunte de pe digisport.ro.

Comentarii