Doi fraţi de 7, respectiv 8 ani, resuscitaţi după ce au căzut în râul Bistriţa (UPDATE)

sâmbătă, 05 februarie 2022, 17:12
2 MIN
 Doi fraţi de 7, respectiv 8 ani, resuscitaţi după ce au căzut în râul Bistriţa (UPDATE)

Doi fraţi în vârstă de 7, respectiv 8 ani au murit deși au fost resuscitaţi de medici după ce au căzut în râul Bistriţa, la Borca. Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că cei doi copii au fost scoşi din apă de localnici.

UPDATE

Cei doi copii care au căzut, sâmbătă, în râul Bistriţa, în comuna Borca, au murit duminică la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu. Aflați amănunte de AICI.

TEXT INIȚIAL

"O fetiţă în vârstă de aproximativ 8 ani a fost scoasă din apele râului Bistriţa de către cetăţeni, în stare de inconştienţă, până la sosirea forţelor de intervenţie. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD şi i se aplică manevre de resuscitare. Ulterior a fost băieţelul, în vârstă de 7 ani. Acesta a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi i se acordă manevre de resuscitare", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

„Copiii se jucau pe gheață și au căzut. Băiatul a fost găsit acuma, în zona Rateș, spre Pârâul Pântei. Cam la un kilometru unul de altul. Sper să-i resusciteze pe amândoi. Să ne ferească Dumnezeu de nenorociri!”, a declarat Petrică Ruscanu, primarul de Borca, ajuns rapid la locul tragediei.

Cu câteva minute înainte de ora 17, ambulanțele au pornit spre Spitalul Bicaz. Pe tot parcursul drumului li se aplică manevre de resuscitare ambilor copii.

Aflați amănunte de pe agerpres.ro și zch.ro,

Comentarii