Doliu la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi

luni, 14 februarie 2022, 14:30
1 MIN
 Doliu la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi

Colectivul DRDP Iași anunță cu regret plecarea dintre noi a colegei, ing. Marinela Zbarnea, după o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare, se arată pe pagina de Facebook a instituţiei.

S-a format ca inginer de drumuri la Politehnica ieșeană, având diploma de inginer diplomat obținută în 1992. Experiența sa inginerească a debutat în toamna aceluiași an la Șantierul Hidroenergetic și de Navigație Porțile de Fier II, după care a continuat la DRDP Constanța. În 1995 este primită în colectivul DRDP Iași, unde a rămas până la despărțirea prematură pe care tocmai o anunțăm. Îi vom păstra imaginea caldă, calmă, a specialistului înzestrat cu spirit tehnic de excepție, precum și admirabilele calități umane, a colegei înțelegătoare și prietenoase, mereu gata să întindă o mână de ajutor alături de un zâmbet inconfundabil.

Cei ce doresc să-și ia rămas bun de la colega noastră o pot face până miercuri, 16 februarie, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului“ din Miroslava ( din curtea Liceului Tehnologic „Mihai Kogălniceanu“), în aceeași zi, în jurul orelor 12.00 urmând să se săvârșească slujba și ceremonia de înmormântare.

Comentarii