Drama unui celebru actor care a fost diagnosticat cu Parkinson la 29 de ani

miercuri, 17 aprilie 2019, 11:27
2 MIN
 Drama unui celebru actor care a fost diagnosticat cu Parkinson la 29 de ani

Tracy Polland şi Michael J. Fox formează unul dintre cuplurile model de la Hollywood, fiind căsătoriţi din 1988. Soţia l-a susţinut pe actor în lupta cu boala Parkinson, care i-a fost diagnosticată în 1991, pe când avea numai 29 de ani. 

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului de comedie Family Ties, însă la început au fost doar colegi. Nici măcar prieteni. Pe 16 iulie 1988 s-au căsătorit, vânaţi de ziarele de scandal care au trimis chiar şi elicoptere ca să surprindă imagini cu ei. În 1989 s-a născut fiul lor, Sam. Michael J. Fox avea un program foarte încărcat din cauza filmărilor, însă familia îl însoţea peste tot. La numai trei luni, micul Sam a zburat cu avionul în Canada, acolo unde tatăl lui avea filmări. Când totul părea să meargă excepţional, familia a primit o veste cruntă. ”Am crezut că m-am lovit la umăr făcând cascadorii, pentru că îmi tremura degetul mic”, a spus Michael. 

”În schimb medicul mi-a spus că am Parkinson. Dar a adăugat că mai pot lucra încă 10 ani.” Actorul avea doar 29 de ani când a primit diagnosticul. În prima fază a suferit o depresie şi s-a apucat de băut, însă, cu ajutorul, familiei, a reuşit să accepte că trebuie să lupte toată viaţa cu o boală gravă. În următorii ani a lansat mai multe filme, parcă încercând să strângă bani pentru familia lui, conştient fiind că la un moment dat nu va mai putea lucra. 

Comentarii