DRDP Iaşi a revenit la fostul sediu din Copou

luni, 08 martie 2021, 15:59
1 MIN
 DRDP Iaşi a revenit la fostul sediu din Copou

De la începutul lunii martie, DRDP Iaşi a revenit la sediul în care a funcţionat timp de mai bine de jumătate de secol, din Str. Gh. Asachi nr. 19, din zona Copou, municipiul Iaşi.

Mutarea vine după o perioadă de aproximativ doi ani în care instituţia a funcţionat cu chirie în sediul din Şos. Naţională nr. 23, în baza unui contract încheiat în anul 2018.

Cititi si: Tunul de la Drumuri şi Poduri a fost oprit. Fostul director este însă bine mersi. Cel puţin un milion de euro la mijloc

Decizia mutării are la bază recomandările Curţii de Conturi şi ale Consiliului de Administraţie al CNAIR SA privind valorificarea spaţiilor proprii, urmând ca în trei ani să fie demarată construirea unui sediu nou sau achiziţionarea unui imobil dintre cele existente deja pe piaţă.

Recomandările au fost avansate ca urmare a preţului ridicat al chiriei pentru sediul din Şos. Naţională nr. 23, de 15,5 euro/mp, pentru o suprafaţă de 2.458 mp, conform contractului iniţial încheiat cu SC Ştefana SRL Iaşi.

În aceste condiţii, soluţia adoptată de CA al CNAIR SA a fost rezilierea contractului cu SC Ştefana SRL şi mutarea în sediul din Str. Gh. Asachi nr. 19.Mutarea vine după o perioadă de aproximativ doi ani în care instituţia a funcţionat cu chirie în sediul din Şos. Naţională nr. 23, în baza unui contract încheiat în anul 2018.

Comentarii