Ei decid pentru ieșeni! Ironii și atacuri puerile pe Facebook între doi consilieri locali

sâmbătă, 05 februarie 2022, 12:43
2 MIN
 Ei decid pentru ieșeni! Ironii și atacuri puerile pe Facebook între doi consilieri locali

Doi consilieri locali care reprezintă Iașul, unul din PNL, altul din PSD, s-au ironizat și s-au certat pe Facebook. Motivul? O postare făcută în spirit de glumă. Puteți citi mai jos cum s-au atacat reciproc Manuel-Ciprian Bostan și Mihai Liviu Gavril.

Bostan este lider de grup al consilierilor PNL și membru în Comisia de Urbanism, iar Gavril este consilier PSD, proaspăt intrat în CL și care va fi membru în aceeași comisie.

Cum se vor înțelege cei doi când vor vota proiecte majore pentru dezvoltarea orașului?

"Eu ma uit in oglinda si stiti ce vad? Ca nu veti ajunge niciodata in mandatul acesta presedintele Comisiei de urbanism. Si ca nu or sa va mai treaca combinatiile prin aceasta comisie cel putin pana la finalul mandatului. In rest, sunt mai multe mesaje pe care le poate transmite oglinda… de exemplu ca domnul Eduard Boz era mult mai nimerit pt functia pe care o aveti dvs… nu ca mai nimerit…era vis…senzatie…", i-a spus Gavril lui Bostan la un moment dat.

"Se pare ca lipsa cunostintelor juridice elementare v-a impiedicat sa profesati undeva daca nu ca avocat – si inteleg invidia pt colegul meu Eduard Boz- macar ca jurist adevarat. Stiu foarte bine ca interesul Dvs. de ajunge in Consiliul Local, nevand nici o experienta in vreo profesie, este tocmai de a face mici combinatii, si atunci strategia oricarui individ mic si fara scrupule cum sunteti este tocmai de distragere a atentiei si aruncarea de acuze catre altcineva. Ati ramas la fel de jalnic ca in mandatul trecut", i-a răspuns Bostan lui Gavril, adăugând: "Dvs sunteti eternul penibil ajuns in CL doar prin metoda purtarii servietei sefilor….".

Postarea de la care a pornit totul:

"E doar o gluma pentru oameni inteligenti de ambele sexe!", a scris în dreptul imaginii Manuel-Ciprian Bostan, spre indignarea lui Mihai Liviu Gavril.

Iată câteva frânturi din dialogul celor doi:

Au mai intervenit și alte persoane în discuția de pe Facebook.

Comentarii