Elevă de 16 ani, violată în scara unui bloc, în drum spre şcoală? Poliţia, în alertă maximă

marți, 16 ianuarie 2018, 02:49
2 MIN
 Elevă de 16 ani, violată în scara unui bloc, în drum spre şcoală? Poliţia, în alertă maximă

Tânăra susţine că a fost acostată în jurul orei 6.40, în apropiere de Parcul Voievozilor . Individul a obligat-o să intre în scara unui bloc, unde ar fi agresat-o. Poliţiştii au audiat mai multe persoane, dar aseară nu aveau un suspect.

Poliţiştii ieşeni caută un individ care ar fi violat o elevă în vârstă de 16 ani, în scara unui bloc din cartierul Alexandru, în apropiere de Parcul Voievozilor. Agresiunea ar fi avut loc la prima oră a dimineţii, atunci când fata mergea la şcoală. Sub ameninţări, tânăra ar fi cedat şi ar fi mers în scara unui bloc, unde ar fi avut loc actul se­xual.

Medicii legişti au precizat că tânăra ar avea o contuzie în zona genitală şi ar fi avut contact sexual, iar poliţiştii au rămas să se pronunţe dacă a fost vorba despre un viol. În cursul zilei de ieri, poliţişti ieşeni au „periat“ zona Alexandru şi au avut audieri „la foc automat“ printre persoanele care locuiesc în zonă şi au un „istoric“ penal în ma­terie de violuri.

De asemenea, poliţiştii au audiat ieri şi un fost iubit al fetei. Cert este că, aseară, poliţiştii încă nu aveau un suspect, iar cercetările continuă şi astăzi. Imediat după ce fata ar fi fost violată, aceasta a sunat la ora 7.20 la 112, la faţa locului, pe aleea Muşatini fiind trimis un echipaj de la Ambulanţă.

Fata se afla în stare de şoc şi le-a declarat medicilor că a fost acostată în jurul orei 6.40 de către un bărbat care a obligat-o să meargă în scara unui bloc, unde ar fi agresat-o. „La examinarea rea­lizată de către echipajul ambu­lanţei nu s-au constatat urme vizibile de agresiune. A fost transportată la UPU «Sfânta Maria» pentru inves­tigaţii de specialitate“, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi. Tânăra se afla ieri în stare de şoc, şi va fi supusă unei expertize şi consiliere psihologică. (A. DÎSC|, M. OLARIU)

Comentarii