Elon Musk, cea mai urmărită persoană pe Twitter. Miliardarul l-a depășit pe Obama, dar este acuzat că a trișat

joi, 30 martie 2023, 22:40
1 MIN
 Elon Musk, cea mai urmărită persoană pe Twitter. Miliardarul l-a depășit pe Obama, dar este acuzat că a trișat

Elon Musk și Barack Obama sunt cu mult înaintea cântăreților Justin Bieber (113 milioane de urmăritori), Katy Perry (108) și Rihanna (108), care completează top cinci, potrivit datelor site-ului specializat Social Blade.

Twitter a anunțat că toți utilizatorii care aveau o insignă albastră, sinonimă cu certificarea, dar care nu s-au abonat la noul abonament cu plată Twitter Blue, o vor pierde începând de vineri, 1 aprilie.

Într-un mesaj intern adresat angajaților companiei, Elon Musk a declarat săptămâna trecută că evaluează Twitter la 20 de miliarde de dolari, mai puțin de jumătate din cele 44 de miliarde de dolari pe care le-a plătit în octombrie pentru a prelua controlul grupului din San Francisco.Acționarul majoritar și directorul executiv al Twitter, Elon Musk, este acum cea mai urmărită persoană de pe platformă, detronându-l pe fostul președinte american Barack Obama, potrivit AFP.

Joi, antreprenorul avea 133,08 milioane de urmăritori, față de 133,04 milioane pentru fostul șef de stat.

În anul care a trecut de când și-a anunțat oferta de cumpărare a Twitter, Elon Musk a câștigat peste 50 de milioane de urmăritori.

E favorizat Musk de Twitter?

În februarie, site-ul de știri Platformer a relatat că incendiarul miliardar i-a împins pe inginerii Twitter să pună în aplicare măsuri pentru a favoriza difuzarea mesajelor sale pe rețea.

Sub presiunea șefului lor, acești angajați au modificat filtrele de recomandare și au crescut mecanic propagarea tweet-urilor sale, potrivit Platformer.

Comentarii