Evadat prins după 46 de ani de către FBI. Fugarul are 77 de ani

joi, 06 august 2020, 19:55
1 MIN
 Evadat prins după 46 de ani de către FBI. Fugarul are 77 de ani

”FBI-ul vă va găsi, indiferent cât timp va dura sau cât veți fugi”: Un fugar a fost arestat în Statele Unite după 46 de ani, relatează AFP.

Richard Nixon era implicat în scandalul Watergate, iar Paul Newman și Steve McQueen împărțeau afișul filmului ”The Towering Inferno” când Luis Archuleta a evadat dintr-o închisoare de stat din Colorado, în 1974, potrivit hotnews.ro

Fugarul, în vârstă de 77 de ani, a fost arestat miercuri de poliția federală americană în New Mexico, unde locuise de 40 de ani sub o identitate falsă, Ramon Montoya.

”Această arestare trebuie să trimită un semnal puternic tuturor infractorilor violenți: FBI-ul vă va găsi indiferent cât timp va dura și cât veți fugi și vă va aduce în fața justiției”, a spus agentul special Michael Schneider, de la biroul FBI din Denver.

Luis Archuleta a fost închis pentru că ar fi împușcat în 1973, fără să omoare, un polițist din Colorado, unde va fi judecat.

”Trecerea timpului nu scuză și nu șterge crimele sale”, a declarat șeful Poliției din Denver, Paul Pzen, într-un comunicat al FBI, care nu explică ce a dus la arestarea septuagenarului.

Comentarii