EXCLUSIV: FOTO – Ea este studenta găsită strangulată. Era voluntar la UPU SMURD

sâmbătă, 09 ianuarie 2021, 10:19
2 MIN
 EXCLUSIV: FOTO – Ea este studenta găsită strangulată. Era voluntar la UPU SMURD

O fată de 23 de ani din Iași, studentă la Medicină, a fost găsită moartă în pădure la Țicău. Primele indicii îi conduc pe anchetatori spre varianta sinuciderii. Amănunte despre caz găsiți AICI.

Andreea Maria Albu era voluntar la UPU SMURD și era pasionată de medicina de urgență. Ea era studentă în anul V la UMF Iași. Absolvise un liceu de prestigiu, Colegiul "Emil Racoviță".

În fotografiile postate pe Facebook apare veselă, neexistând indicii că ar fi fost în depresie. Ca motto al profilului ei este acest citat: "Un nimeni ca oricare altu'".

Cadavrul studentei a fost găsit ieri de către o prietenă, care o căuta în pădurea din zona pârtiei de sky de pe Sărărie după ultima discuţie pe care cele două au avut-o. Aceasta ar fi primit un mesaj destul de neclar de la Maria Andreea, cum că ea ar urma să fie găsită în zona respectivă, fără să ofere mai multe amănunte. Ieri, în jurul orei 14, prietenii fetei, alertaţi de destinara acelui mesaj sibilinic, au mers în pădure şi, nu după multe căutări, au găsit-o pe aceasta moartă, ştrangulată cu mai multe coliere negre din plastic, cu zimţi, în jurul gâtului. Fata ar fi cumpărat o pungă întreagă cu coliere însă acestea fiind prea scurte, ea le-a înnădit, apoi s-ar fi ștrangulat. Poliţiştii nu au găsit vreun bilet de adio lângă ea însă în geaca ei a fost găsită o pungă întreagă cu coliere. Cel mai probabil, tânăra şi-ar fi pus capăt zilelor deoarece ea ar fi cea care a mers la un magazin de unde a cumpărat colierele respective. Oamenii legii spun că toate variantele posibile rămân deocamdată deschise. Totodată, polițiștii au găsit un rucsac lângă corpul fetei întins pe iarbă.

 

Comentarii