EXCLUSIV – VIDEO: Cine sunt cei trei indivizi care au spart o vilă din Bucium

sâmbătă, 24 iulie 2021, 14:20
1 MIN
 EXCLUSIV – VIDEO: Cine sunt cei trei indivizi care au spart o vilă din Bucium

Trei indivizi au dat o spargere în Bucium în noaptea de 13 spre 14 iulie. Proprietarii, doi soți, au fost răniți cu un cuțit. Tâlharii aveau cagule pe față. Ei au fost prinși, iar astăzi a fost dispusă reținerea lor.

UPDATE

Cei trei bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași care a dispus prezentarea în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost admisă, instanța emițând mandate de arestare preventivă a acestora pentru 30 de zile. Bărbații au fost reintroduși în Arestul IPJ Iași.

UPDATE

Una dintre cele trei persoane care au jefuit, pe 13 iulie, o familie din cartierul Bucium, din municipiul Iași, le este cunoscută oamenilor legii, având multiple condamnări pentru infracțiuni dintre cele mai diverse. Alin Ionuț Agrigoroaie are nu mai puțin de șase condamnări pentru fărădelegi săvârșite în trecut și pedepsite de magistrații din județul Vaslui. Aflați amănunte de AICI.

TEXT INIȚIAL

Agenții de poliție din județele Iași și Vaslui au efectuat vineri, 23 iulie, percheziții domiciliare pe raza județului Vaslui. În urma perchezițiilor, trei persoane au fost conduse la sediul Poliției Iași pentru audieri. Indivizii sunt autorii jafului din Bucium.

Cei trei se numesc Loghin Daniel, Ciocalău Leahu Ionuț și Agrigoroaie Alin Ionuț.

Sâmbătă a fost dispusă reținerea lor.

VEDEȚI ȘI:

Au fost identificați cei care au jefuit și înjunghiat o familie în Bucium (UPDATE) – AICI

Comentarii