Expoziţie de fotografie la Palat. Evenimentul va avea loc până pe 5 decembrie

sâmbătă, 21 noiembrie 2020, 02:50
1 MIN
 Expoziţie de fotografie la Palat. Evenimentul va avea loc până pe 5 decembrie

Palatul Culturii din Iaşi va fi, începând de astăzi, gazda unei expoziţii de fotografie care atrage atenţia cu privire la pericolul social al bullying-ului în rândul tinerilor. Evenimentul expoziţional, intitulat „Capturi Culturale pentru Atitudini Sociale”, este organizat de către Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia culturală şi de apărare a drepturilor omului „Kasta Morrely”. 

Fotografiile vor fi expuse pe Holul Central al Palatului Culturii, în perioada 21 noiembrie – 05 decembrie, evenimentul fiind parte integrantă a proiectului de tineret „Educaţia culturală, soluţie anti-bullying în rândul tinerilor”, cofinanţat de Primăria Municipiului Iaşi.

Scopul expoziţiei este acela de a exprima prin mijloace vizuale de impact necesitatea creşterii motivaţiei tinerilor de a se implica activ în activităţi importante de educaţie culturală.  Expoziţia cuprinde fotografii realizate în contextul istoric şi cultural al Municipiului Iaşi şi promovează mesajul anti-bullying prin implicare culturală. Pe lângă Complexul Muzeal Naţional „Moldova”, în cadrul proiectului este implicată şi Opera Naţională Română Iaşi. Activităţile proiectului cuprind o campanie de promovare a participării în activităţi culturale în rândul tinerilor cu mesaje motivaţionale anti-bullying,  seminarii interactive în şcoli, dar şi vizite de studiu în instituţii reprezentative pentru viaţa culturală a Iaşului. (A.M)

 

Comentarii