Femeie atacată de câinii vecinei în propria curte. Stăpâna a fost amendată

duminică, 06 februarie 2022, 18:57
1 MIN
 Femeie atacată de câinii vecinei în propria curte. Stăpâna a fost amendată

O femeie de 63 de ani, din Timişoara, a fost atacată, duminică, de doi câini ai unei vecine, în propria sa curte. Animalele au pătruns pe proprietatea învecinată pe sub un gard. Proprietara animalelor a fost amendată cu 500 de lei şi i-a fost întocmit dosar penal.

Femeia atacată locuieşte în Timişoara, pe strada Ioan Slavici. Potrivit IPJ Timiş, un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat incidentul.

"În urma verificărilor efectuate a reieşit că cei doi câini, ce aparţin unei femei, în vârstă de 63 de ani, ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate, o femeie de 63 de ani, pe sub gardul de despărţire al celor două proprietăţi”, transmite IPJ Timiş.

Proprietara câinilor a fost amendată, cu suma de 500 de lei, conform O.U.G. nr. 55/2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi.

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de "neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane".

Aflați amănunte de pe news.ro.

Comentarii