Fiica lui Vladimir Putin, dată afară din Olanda. Ce motiv a fost invocat

sâmbătă, 12 martie 2022, 14:57
2 MIN
 Fiica lui Vladimir Putin, dată afară din Olanda. Ce motiv a fost invocat

Liderul de la Kremlin este foarte discret când vine vorba de familia sa, însă este bine cunoscut faptul că acesta ar avea două fete, una dintre ele fiind Maria Putina, femeia care a fost expulzată din Olanda.

Despre Vladimir Putin se știe că el și fosta lui soție au avut două fete, pe Maria și pe Katerina. Însă, nici președintele rus, nici serviciul său de presă nu au dezvăluit vreodată numele complete ale fiicelor sale sau vreun alt detaliu despre viața lor.

Este bine cunoscut faptul că nu își folosesc numele de familie în spațiul public.
Maria Putina, fiica lui Vladimir Putin, a fost expulzată din Olanda. Care este, de fapt, motivul pentru care a trebuit să părăsească țara în cel mai scurt timp
Chiar dacă tatăl ei nu a lăsat să se afle niciun detaliu despre viața pe care o duce, Maria Vorontsova supranumită Mariya Vladimirovna Putina, prima fiică a liderului de la Moscova, s-a născut pe 28 aprilie 1985 și este endocrinolog pediatru rus. 


Maria este căsătorită cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen. În 2013, locuiau într-un penthouse deasupra celei mai înalte clădiri rezidențiale din Voorschoten, Țările de Jos. În 2014, rezidenții olandezi au cerut ca fiica liderului să fie expulzată din țară după ce zborul 17 a fost doborât de rebelii pro-ruși în Ucraina. În 2015, Vorontsova și Faassen s-ar fi întors la Moscova și locuiesc într-un penthouse păzit de pe bulevardul Novinsky, cu vedere la Ambasada SUA, scria presa pe atunci.
Fiica cea mare a președintelui rus și soțul ei au împreună doi copii, unul născut în 2012, iar celălalt în 2017. Identitatea lor nu a fost dezvăluită nici până în prezent, însă liderul de la Kremlin a declarat în nenumărate rânduri că este bunic, însă nu are suficient timp să stea alături de nepoți.

Maria Vorontsova nu a comentat până în prezent acțiunile tatălui său în ceea ce privește invazia în Ucraina și pagubele pe care le-a creat, aceasta continuă să păstreze tăcerea.

Sursa kanald:

Comentarii