Filosoful Mihai Şora acuză un un fost însărcinat cu afaceri al României în SUA că l-a ameninţat cu moartea

miercuri, 27 octombrie 2021, 12:39
1 MIN
 Filosoful Mihai Şora acuză un un fost însărcinat cu afaceri al României în SUA că l-a ameninţat cu moartea

Filosoful Mihai Şora acuză un fost însărcinat cu afaceri al României în SUA, Chivel Porumb, că l-a ameninţat cu moartea, pe mesageria Facebook.

"Am primit, de-a lungul vieţii, multe ameninţări cu moartea de la oameni din Servicii, acoperiţi sau descoperiţi, tovarăşi de nădejde ai ceauşismului târziu „reconvertiţi“, după 1990, la afaceri cu statul, diplomaţie, gazetărie-coroi şi alte obligaţii de partid.

Când nu sunt ameninţări propriu-zise, iau forma unor stropşeli, ca aici, „urări“ arzătoare de moarte rapidă (şi în chinuri, de preferinţă), croite după acelaşi calapod ideatic şi lexical. Mulţi dintre cei ce mi le-au aruncat peste gard s-au prăpădit între timp. Dumnezeu să-i ierte.

De domnul Chivel Porumb nu auzisem până acum 10 minute, când i-am descoperit răvaşul în cutie.

Domnul Chivel Porumb este diplomat român. Ne reprezintă ţara peste hotare, în Statele Unite, având rang de ministru „însărcinat cu afacerile“ la New York", a scris Mihai Şora, miercuri, pe Facebook.

El a postat şi mesajul de ameninţare cu moartea primit de la Chivel Porumb.

Potrivit site-ului MAE, Chivel Porumb figura ca însărcinat cu afaceri (din partea Ministerului Economiei), la Biroul de promovare comercial-economică de la New York al Ambasadei SUA.

SURSA: hotnews.ro

Comentarii