Florin Cîţu, întrebat cum se simte după vaccinare: Foarte bine. Chiar mi-a dat mai multă energie

luni, 25 ianuarie 2021, 15:44
1 MIN
 Florin Cîţu, întrebat cum se simte după vaccinare: Foarte bine. Chiar mi-a dat mai multă energie

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat cum se simte după vaccinul împotriva COVID-19, că se simte foarte bine şi chiar are mai multă energie.

„Foarte bine, chiar foarte bine. Chiar mi-a dat mai multă energie. Nu ştiu dacă de la vaccin sau pentru că beau mai multă cafea, dar mă simt foarte bine, nu am nicio problemă”, a afirmat Florin Cîţu, luni la Parlament, înainte de a participa la întâlnirea liderilor coaliţiei de guvernare. 

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-COVID pe 16 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, unde cu o zi în urmă s-a vaccinat şi preşedintele Klaus Iohannis. Prim-ministrul a venit la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

Ulterior, Cîţu a declarat că nici nu a simţit când i-a făcut asistenta vaccinul. „Foarte, foarte uşoară această vaccinare. E important să înţelegem că păstrarea măsurilor de restricţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem efectele pandemiei”, a adăugat şeful Executivului.

 

 

Comentarii