Fosta gimnastă Alina Kabaeva, amanta lui Putin, este din nou însărcinată

marți, 10 mai 2022, 10:44
2 MIN
 Fosta gimnastă Alina Kabaeva, amanta lui Putin, este din nou însărcinată

Vladimir Putin a fost „şocat” să descopere că iubita sa gimnastă este din nou însărcinată, susţin surse pentru canalul de ştiri rus Telegram -General SVR. Liderul rus, în vârstă de 69 de ani, ar fi fost într-o relaţie secretă cu medaliata olimpica cu aur Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, din 2008.

S-a susţinut că au deja doi copii împreună, ceea ce Putin nu a recunoscut public. General SVR, canal despre care se crede că este condus de un fost ofiţer de informaţii, susţine că fosta gimnastă este din nou însărcinată, spre surprinderea liderul de la Kremlin, care nu părut bucuros de veste.

„Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – şi, după cum se arată, acest lucru nu a fost planificat. Am raportat deja că ieri, preşedintele rus Vladimir Putin, conform martorilor oculari, părea deprimat şi oarecum distant. Este de înţeles, deoarece Putin a aflat ieri că concubina sa de lungă durată şi mama copiilor săi, Alina Kabaeva, este însărcinată”, scrie General SVR.

Acelaşi canal de ştiri a făcut anterior afirmaţii despre problemele de sănătate ale lui Putin. Primul fiu al lui Putin şi Kabaeva s-ar fi născut în secret în Elveţia, în 2015, potrivit unei surse apropiate de doctoriţa care a asistat la naştere.

Cel de-al doilea fiu s-ar fi născut la Moscova în 2019, cu acelaşi specialist, care a zburat în Rusia, potrivit unei investigaţii realizate de ziarul elveţian Sonntagszeitung.

Săptămâna trecută, un document a dezvăluit că UE intenţionează să impună sancţiuni Alinei Kabaeva pentru rolul său în propaganda de la Kremlin, într-un al şaselea pachet de măsuri împotriva Rusiei ca răspuns la războiul din Ucraina.

Citiţi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

Comentarii