Fosta prezentatoare PRO TV Andreea Liptak a devenit milionară în euro

vineri, 29 iulie 2022, 13:47
2 MIN

Andreea Liptak era una dintre cele mai cunoscute prezentatoare, iar în urmă cu mai bine de 10 ani a decis să se retragă de pe micul ecran. Vedeta de la PRO TV a început o afacere alături de soțul ei, Răzvan Spiridon. Andreea Liptak provine dintr-o familie modestă și abia după ce a cunoscut celebritatea a reușit să aibă venituri care să o mulțumească. După ce au părăsit televiziunea, prezentatoarea de la PRO TV și soțul ei au început o afacere cu cosmetice, de tip piramidal.

În prezent, cei doi sunt milionari în euro, potrivit libertateapentrufemei.ro. Au pus afacerea pe picioare de la zero, iar fosta știristă a vorbit despre cât de greu i-a fost să reușească. Răzvan Spiridon, soțul ei, lucra în același domeniu și era prezentator de știri sportive.

„Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la ProRO TV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PRO TV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă”, a postat Andreea Liptak.

„Am fost chemată în București după 3 ani de muncă în redacția din Arad și am plecat, sperând la un salariu mai bun și la o viață decentă. Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni. Știți povestea, cred! Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate. Faceți calculul! A fost banca de vină? Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit. Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată. Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Toată viața ei ne-a sprijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi. Vreți să vă spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat? De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?”, a mai dezvăluit Andreea.

 

Comentarii