Fotbalistul dat dispărut, Lucian Burdujan, și-a pierdut toată averea la păcănele

vineri, 03 noiembrie 2023, 08:59
1 MIN
 Fotbalistul dat dispărut, Lucian Burdujan, și-a pierdut toată averea la păcănele

Lucian Burdujan este în continuare dat dispărut de Poliția Română.Gazeta Sporturilor a susținut că a stat de vorbă cu fostul atacant al Rapidului, însă s-a dovedit că acesta era doar o persoană care a preluat numărul lui Lucian Burdujan.Acesta a fost dat dispărut de mama lui. Despre atacant nu se știe nimic de mai multe luni. După ce s-a lăsat de fotbal, el a căzut în patima jocurilor de noroc și și-a pierdut toată averea, potrivit ziare.com.

Fosta soție, alături de care are doi copii, și-a refăcut viața și nu mai știe nimic despre tatăl copiilor.Fostul fotbalist Lucian Burdujan (39 de ani), trecut în cariera sa pe la Rapid, Vaslui și FCSB, a fost dat dispărut de Poliția română. 

"Burdujan Lucian, în varsta de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa, din mun. Piatra Neamț, jud. Neamț și nu s-a mai întors până în prezent”, este anunțul postat de poliție."Înălțime: 180 cm, Greutate: 80 KG, Corpolență: Atletic, Culoare păr: Negru, Culoare ochi: Căprui. Domiciliat în: Piatra Neamț, locul dispariției: Piatra Neamț", sunt ultimele sale semnalmente. 

Comentarii